belegeid zelfstandig
wonen

Diensten

Tijdens het zelfstandig begeleid wonen geniet u van keuzevrijheid in zorg en diensten. Bij aankomst bespreken wij samen met u welke ondersteuning u wenst en stellen wij hiervan een overzicht op, steeds met respect voor de zelfstandigheid van de senioren.

Medische diensten

In onze assistentiewoningen wordt u nog steeds bijgestaan door uw vertrouwde huisarts. Indien u reeds gebruik maakte van verpleging aan huis kan u ook van deze dienst blijven genieten.

Wilt u liever veranderen van verzorging of deze gaan gebruiken? Dan regelt de woonassistent die graag voor u. Daarnaast kan u eveneens gebruik maken van externe diensten zoals kinesitherapie, medische pedicure of manicure.

Comfort diensten

Als senior is het niet altijd evident om u nog te verplaatsen. Daarom voorziet Residentie DHeye een apotheekservice en wordt uw medicatie aan huis gebracht. Zo komt ook de kapster aan huis, worden de boodschappen gebracht en haalt de wasserij graag uw wasgoed op.

Uw serviceflat kan worden schoongemaakt door de mutualiteit of via dienstencheques. Ook dit regelt de woonassistent graag voor u.

Wilt u comfortabel leven?

Kom dan begeleid zelfstandig wonen in Residentie DHeye!